Kenali zenith gold / profil syarikat update 2016!!

Posted by Cara Mudah 1 comments
Bagikan Artikel Ini :
Profil Syarikat

Zenith Gold International

Zenith Gold International Limited (ZGI) adalah salah satu pelabur utama dalam berpangkalan di Kanada pertengahan peringkat pengeluar emas yang memiliki dan mengendalikan Mine Mulatos di Mexico, salah satu yang paling rendah kos lombong emas di dunia.

Zenith Gold International Limited (ZGI) kini mempunyai sama dengan fokus utama sebagai bulion emas dan syiling emas pengeluar melalui perkongsian bijak dengan lain-lain pembekal perkhidmatan yang berkaitan untuk menggalakkan perlindungan kekayaan melalui transformasi sistem (Mesin Vending Gold) dan penghantaran di Eropah, Timur Tengah dan rantau Asia dan komited untuk piawaian tertinggi dalam pembangunan lestari.

Sebagai sebahagian daripada kumpulan dalam mengembangkan pengeluaran kos rendah, peneraju dalam prestasi kewangan dan pelaburan, dan pemimpin dalam nilai pemegang saham. Zenith Gold International Limited (ZGI) secara konsisten mencapai objektif utama ini sepanjang sejarah pengalaman kumpulannya.


Zenithgolds.com adalah suatu syarikat dari U.K. Ia tidak tertakluk pada perlembagaan Negara Malaysia dan Brunei. Ia memasarkan emas keseluruh dunia dengan kaedah pemasaran Affiliate. Pemasaran affiliate ini baru dilancarkan pada 12 sept 2014 sedangkan Syarikat Zenith Gold Limited telah wujud sejak tahun 1981. Ia merupakan antara pelabur terbesar kepada perlombongan emas kos rendah di Mulatos, Mexico. Zenith Gold Limited juga pengeluar dan pengilang jongkong emas tulin 99.99%, dan berurusniaga dengan banyak syarikat emas yang terkemuka dunia seperti PAMP SUISE, VALCAMBI, ROYAL MINT, METALOR (sekadar beberapa nama) dan lain-lain. Selain itu, Zenith Gold Limited juga merupakan pengeluar mesin emas (gold vending machine) seperti yang digunapakai di negara2 maju U.K., U.S. dan Dubai.
Perlombongan emas di Mulotos, Mexico
GOLD VENDING MACHINE ZGBonus Gold Bar"KENALI ZENITHGOLDS HABIS-HABISAN"
Syarikat genuine beroperasi sejak tahun 1981. Masih aktif hingga kini.
💥Semua maklumat lengkap zenithgold limited, director-director sampai semua shareholdersnya. Termasuk semua bisnes partnernya dan bank-bank yang terlibat bersama Zenithgolds limited💥
Syarikat ini sebuah syarikat yg amat kukuh dan establish di U.K...
-Perlukah anda ke U.K. jika maklumatnya anda boleh dapat di Internet?
-Adakah gov.uk suatu laman web biasa? -Bukankahgov.uk adalah laman web rasmi kerajaan United Kingdom?
-Jadi, masihkah anda mempertikaikan kekuatan dan kewujudan syarikat zenithgolds ini?
●88 shareholder seluruh dunia.
awesome platform ever
●Company Age 34 Years 2 Months..wow..lama sangat dah tu kan..masih ragu2 ?
Kalau ikut umur manusia, dah matang dan sangat2 kukuh.


Zenith Ventures juga mengeluarkan jam Zenith iaitu jam yg tergolong diantara golongan jam yang mewah ! selain Zenith Gold , Zenith juga terlibat dengan shipping,aircraft, perhotelan dan sebagainya . Anda mahu income satu juta sebulan pun company mampu bayar , NAK atau TIDAK sahaja? Terpulang 👌👍Jam keluaran Jenama Zenith
   

Sebanding dengan jam-jam mewah di pasaran.


trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn. bg yg berminat shj..tiada pksaan 

hubungi segera untuk Daftar :
 telegram : 010-8723645
 Wechat ID : hisyamzg 
Link ID : hisyamzg
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Sila klik disini untuk berlangganan via email, anda akan mendapat article yang seterusnya daripada SEOSPYsearchsecure


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA
Judul: Kenali zenith gold / profil syarikat update 2016!!
Ditulis oleh Cara Mudah
Rating Blog 5 dari 5
*ANDA mahu mencari Backlink??..Hanya perlu tinggalkan komen anda pada post kami.lebih bnyak komen anda lebih banyak backlink untuk Anda,Sertakan Link DOFOLLOW sekarang KE http://searchsecure.blogspot.com/2016/06/kenali-zenith-gold-profil-syarikat.html.Happy blogging | Teknik SEO 2013 SEOSPY.

1 comments:

Anonymous said...

Cakap Zenith Gold keluarkan Zenith watch.. buat lawak ke apa? cakap Zenith Gold mula pada 1981, terang2 Zenith watch mula tahun 1865... so mana 1 yang betul? jam keluar dulu sebelum melombong?

Nama Director,website dan alamat syarikat pun tak sama
dgn list nie : http://www.endole.co.uk/company/01593045/zenithgold-limited?

1 - British Virgin Island - http://www.bvifsc.vg/.../regulat.../registeredagents.aspx... ( tak payah tgk sebab takda company tu beregister dalam tu)

2 - endole UK - http://www.endole.co.uk/.../01593045/zenithgold-limited...

3 - Government UK - https://beta.companieshouse.gov.uk/company/01593045/officers

Post a Comment

CLAIM YOUR GOOGLE PAGERANK